Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preoţi şi credincioşi din Protopopiatul Sebeş au donat sânge

preoti donare sange 2
"Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, marţi, 22 martie 2022, la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, mai mulţi preoţi şi credincioşi din protopopiatul Sebeş, coordonaţi de părintele protopop Ionel Arsu, şi-au exprimat empatia faţă de aproapele, donând sânge. Această acţiune se înscrie în seria activităţilor dedicate 'Lunii pentru viaţă'", se menţionează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Cu o zi înainte, luni, însoţiţi de Arhiepiscopul Ortodox de Alba Iulia, Irineu, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureş, 60 de preoţi şi credincioşi din protopopiatul Târgu-Mureş au donat sânge pentru a veni în ajutorul celor aflaţi în "diferite neputinţe trupeşti sau care au nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de darul vieţii, oferit de Dumnezeu".

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul campaniei "Salvează Viaţa, donează sânge!", derulat de către Arhiepiscopia Alba Iuliei în judeţele Alba şi Mureş. "Salvează Viaţa, donează sânge!" face parte din seria acţiunilor pro-viaţă organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în "Luna pentru Viaţă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.