Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa internațională a taxat-o pe Simona Halep, după victoria chinuită de la Indian Wells: 'A supraviețuit unei sperieturi'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat cu greu în optimile turneului Indian Wells, după un început dezastruos în fața Carolinei Dolehide, o sportivă de numai 19 ani, din SUA, aflată pe locul 165 WTA.

Simona, care vine după o pauză de aproape trei săptămâni, în care s-a recuperat după accidentarea suferită la Australian Open, a câștigat la limită partida care a durat două ore și cinci minute.

Presa internațională scrie despre victoria numărului 1 mondial în contextul în care nume mari au fost eliminate neașteptat din competiție, de către adversare mult mai slab clasate.

"Simona Halep a supraviețuit unei sperieturi și a ajuns în al patrulea tur la Indian Wells, însă campioana de la French Open, Jelena Ostapenko, a fost înfrântă. Halep a cedat primul set în fața americancei de 19 ani Caroline Dolehide, numărul 165 WTA, dar a câștigat partida”, scrie BBC News.

"Simona Halep evită la limită să fie eliminată în turul 3 la Indian Wells și a apelat la resurse nebănuite pentru a câștiga în trei seturi”, scrie și Sky Sports, conform Digi24.ro.

Citește și: 'BOMBĂ' în Grecia: A fost emis mandat de arestare pe numele patronului lui Răzvan Lucescu! PAOK riscă retrogradarea și campionatul Greciei suspendat

"Raliu în forță al Simonei Halep pentru a repeta performanța din 2015, când a câștigat trofeul la Indian Wells. - Cred că, în cele din urmă, am fost mai puternică pe picioare decât ea. Și am închis punctele atunci când a trebuit. Sunt foarte, foarte fericită pentru această victorie. A fost una grea. Nu m-am dat bătută, ceea ce este cel mai important lucru. Nu am crezut nicio secundă că voi pierde meciul - a declarat Halep, la finalul partidei. În ciuda faptului că este prima în clasamentul WTA, Simona Halep încă mai caută prima sa victorie într-un turneu de Grand Slam. Dar cu victoria împotriva lui Dolehide, Halep poate rămâne lider mondial, în condițiile în care Wozniacki nu ar câștiga titlul”, scrie Times of India.

"Simona și-a impus autoritatea încet, dar sigur, după ce a câștigat tie break-ul din al doilea set și a epuizat-o încet pe Dolehide, pentru a-și asigura victoria”, scrie și Euronews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.