Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa internațională, la picioarele Simonei Halep: Kontaveit s-a aflat de partea greșită a ciocanului

simona halep conferinta

Presa internaţională a lăudat evoluţia Simonei Halep din meciul cu Anett Kontaveit şi a remarcat parcursul bun al jucătoarei române la Australian Open, singura sportivă rămasă în competiţie care nu a pierdut vreun set.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

"A patra favorită nu a pierdut niciun set la această ediţie a turneului şi nu a fost niciodată în pericol pe Rod Laver Arena, dominând-o total pe jucătoarea de 24 de ani după ce a obţinut primul break, în al treilea ghem al meciului. Kontaveit, aflată la primul sfert de finală din carieră, a învins-o pe a şasea favorită Belinda Bencic în 49 de minute, în al treilea tur, dar a fost de partea greşită a ciocanului în sferturi. Halep a mişcat-o pe Kontaveit pe tot terenul şi a fost nemiloasă în a şti când să crească ritmul şi să termine punctele, încheind o superbă victorie cu al cincilea ei as", a notat BBC.

"Mai în formă ca niciodată, Halep a trecut ca vântul în semifinalele Australian Open", a titrat AP.

"Foarte robustă, Simona Halep îşi urmează drumul ei. Românca, singura jucătoare care nu a pierdut vreun set în turneu, a dominat-o cu autoritate, scor 6-1, 6-1, pe Anett Kontaveit, obţinând biletul pentru semifinale. Din aceeaşi categorie ca numărul 3 mondial, jucătoarea estonă nu a găsit soluţii pentru a schimba ceva. Ea şi-a pierdut braţul de fier la început şi şi-a lăsat adversara să-şi ia zborul. Foarte ascuţită fizic, numărul 3 mondial a avut un serviciu mai performant şi a putut să-şi exprime calităţile în condiţiile terenului foarte lent de la Australian Open", a notat lequipe.fr.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kntaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open.

Halep va evolua, joi, în semifinale cu învingătoarea din meciul Garbine Muguruza (Spania), locul 32 WTA - Anastasia Pavliucenkova (Rusia), locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.