Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinta OFL din Râmnic a demisionat invocând 'lipsa de apreciere' în interiorul organizaţiei judeţene PNL

afis pnl

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din Râmnic, Irina Argeşeanu Popescu, a anunţat joi că a demisionat din Partidul Naţional Liberal, motivul acestei decizii fiind "lipsa de respect şi apreciere" în interiorul organizaţiei judeţene a partidului.

"În anul 2007 deveneam membru al Partidului Naţional Liberal. În 2017 am fost aleasă Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din Râmnicu-Vâlcea. În toată această perioadă am activat şi m-am implicat atât în campaniile electorale, cât şi în organizarea acţiunilor din cadrul OFL Râmnicu Vâlcea. Pe parcursul celor 12 ani în PNL, m-am dedicat acestui partid cu toată credinţa, fără a cere vreo funcţie sau vreun beneficiu. Azi am demisionat din PNL, din cauza lucrurilor care se întâmplă în interiorul acestei formaţiuni politice, la Vâlcea. Lipsa de respect şi apreciere a atins o limită pe care eu nu o mai accept. Mulţumesc tuturor colegilor mei alături de care am activat în tot acest timp cu devotament şi seriozitate", a transmis, printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Irina Argeşanu Popescu.

Irina Argeşeanu Popescu este de profesie avocat, în 2016 candidând pentru Senatul României de pe poziţia a treia a listei Partidului Naţional Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.