Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinte Galatasaray despre Elabdellaoui: 'Există un progres. Speranţa nu trebuie să piară niciodată'

www.gercekgundem.com
Mustafa Cengiz

Preşedintele clubului Galatasaray, Mustafa Cengiz, a declarat, vineri, că moralul lui Omar Elabdellaoui, jucător care a suferit un accident în timp ce sărbătorea în familie trecerea dintre ani, este bun şi că există un progres în ceea ce priveşte starea norvegianului, însă a menţionat să probabil este nevoie de timp pentru a se spune ceva cu certitudine, informează News.ro.

Gabriela Firea a băgat sabia în teacă: Ce le transmite celor care i-au făcut rău

Cengiz l-a vizitat pe Omar Elabdellaoui la spitalul Liv, împreună cu vicepreşedintele Abdurrahim Albayrak şi cu încă doi oficiali.

“Moralul jucătorului este bun. Am discutat personal cu el. A suferit o lovitură. S-a întâmplat din dorinţa sa de a-i proteja pe copii. Îi doresc sănătate. Le mulţumesc tuturor celor care ne susţin, în primul rând ministrului Sănătăţii, Fahrettin Koca. În acest moment nu vreau să spun multe. Un proverb spune următoarele: ‘Când bolnavul este la pat, totul este în plan secund’. Ochiul este unul dintre cele mai sensibile organe ale omului. Medicii fac ceea ce trebuie în legătură cu această problemă. Le mulţumesc celor de la spitalul Liv. Este prea curând să vorbesc despre situaţie. Există un progres. Speranţa nu trebuie să piară niciodată. Trebuie să sperăm chiar şi în cel mai dificil moment. Cred că trebuie să aşteptăm o săptămână – două”, a spus Cengiz.

Omar Elabdellaoui a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână, în timp ce sărbătorea acasă Anul Nou. Elabdellaoui a suferit arsuri la faţă şi are ochii afectaţi.

În social media a apărut o imagine cu jucătorul norvegian după accident, ceea ce Galatasaray a condamnat public.

Elabdellaoui este legitimat la Galatasaray din luna august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.