Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinte Pro România Mureş: 'E oportună o moţiune de cenzură, trebuie să-i luăm PNL-ului arma'

Facebook
pro romania

Preşedintele Pro România Mureş, Călin Buzgău, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că o moţiune de cenzură împotriva actualului guvern este oportună, pentru că ar lăsa PNL fără principala "armă" pe care o deţine, şi anume posibilitatea de a emite ordonanţe de urgenţă.

"Cu siguranţă e oportună această moţiune de cenzură în primul rând pentru că trebuie să-i luăm PNL-ului 'arma' pe care o foloseşte în mod constant, aceea ce a se folosi în permanenţă de ordonanţe de urgenţă. Un PNL dezarmat în perioada următoare, luându-i această armă de care se foloseşte în mod frecvent - a dat cele mai multe OUG-uri din toate guvernele României post-decembriste. Până acum au făcut chestia aceasta, este arma pe care trebuie să le-o luăm. Şi da, moţiunea de cenzură sper că va fi depusă, sper că se vor ţine de cuvânt cei de la PSD, pentru că în ultima perioadă spun una şi fac alta, se înmoaie", a declarat liderul Pro România Mureş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

Călin Buzgău a mai afirmat că PSD ar trebui în mod normal să facă opoziţie, "dar nu se comportă ca o opoziţie", singura opoziţie fiind Pro România, care va vota orice moţiune de cenzură care va înlătura actualul guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.