Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinte PSD Brașov: 'PNL că a pus panouri mari în judeţ pentru că realizările sunt mici'

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, i-a transmis marţi, cu prilejul depunerii candidaturilor reprezentanţilor partidului pentru Consiliul Judeţean, preşedintelui în funcţie al acestui for, liberalul Adrian Veştea, că "aeroportul promis de pe vremea lui Aristotel Căncescu încă nu l-a finalizat", întrebându-l "cum se simte când se laudă cu investiţiile începute pe vremea şi pe banii alocaţi de Guvernul PSD.

"Propunerile noastre vin să contrabalanseze ceea ce am văzut la Adrian Veştea şi PNL, care au pus panouri mari în tot judeţul pentru că realizările lor sunt mici. Vă rog pe dumneavoastră, presa, să îi transmiteţi două lucruri când vă întâlniţi: unu) Să îi spuneţi că e 2020 şi aeroportul promis de pe vremea lui Căncescu tot nu l-a finalizat şi să nu îi mai mintă pe braşoveni că o va face; doi) Să îl întrebaţi cum se simte când se laudă cu investiţiile începute în vremea şi pe banii alocaţi de Guvernul PSD", a declarat Dunca, potrivit unui comunicat de presă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Transporturilor: Vă dăm o veste bună: am semnat astăzi contractul

Candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, Marian Rasaliu, administrator public al oraşului Zărneşti şi fost prefect, a subliniat, cu acelaşi prilej că lista de candidaţi pentru funcţia de consilier reprezintă "o echipă care va fi a proiectelor propuse şi realizate, nu cum este acum cu actuala conducere liberală".

Pe lista PSD Braşov pentru Consiliul Judeţean, pe poziţia a doua, după Rasaliu, candidează fostul inspector şcolar general Ariana Bucur, fost secretar de stat în MEN. Printre candidaţi se numără şi fostul europarlamentar Răzvan Popa, aflat pe locul al treilea pe listă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.