Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele american Donald Trump a discutat cu premierul britanic Boris Johnson pe tema securităţii reţelelor de telecomunicaţii

Agerpres
Boris Johnson

Preşedintele american Donald Trump a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre securitatea reţelelor de telcomunicaţii, a anunţat Casa Albă, în contextul în care Londra urmează să decidă în curând dacă exclude sau nu Huawei de la implementarea în Marea Britanie a reţelei 5G, relatează Reuters, anunță news.ro.

Cei doi au discutat ”despre chestiuni regionale şi bilaterale importante, inclusiv despre o eforturi comune în vederea garantării securităţii reţelelor noastre de telecomunicaţii”, a anunţat vineri într-un comunicat preşedinţia americană.

Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

Washingtonul exercită presiuni asupra tuturor aliaţilor săi ca aceştia să interzică accesul gigantului chinez în domeniul telecomunicaţiilor Huawei la crearea reţelei 5G, din cauza unor suspiciuni de spionaj.

Hiawei respinge acuzaţiile americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.