Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, despre 'crimele din sănătate': La Parchetul General și DNA dosarele cu plângeri penale zac necercetate

http://epochtimes-romania.com
dosare

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, anunţă că va protesta, duminică seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, adăugând că ministrul Vlad Voiculescu va trebui "luat la întrebări" în ceea ce priveşte situaţia din Sănătate abia peste câteva luni de la preluarea mandatului.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

"Sunt oameni care protestează împotriva crimelor din sănătate. Am fost şi voi merge din nou, dar nu mânat de interese politice, mi se pare absurd să îi ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum. Ministrul Voiculescu trebuie luat la întrebări mai încolo. Acum trebuie mers la Arafat, cel care se ocupă de toate, dar nu face nimic altceva decât să numere morţii. Trebuie mers la Parchetul General, la DNA, la Ministerul Justiţiei, acolo unde dosarele cu plângeri penale zac necercetate. Tragediile astea nu ar avea loc cu atât de mare frecvenţă dacă Justiţia ar fi cu adevărat independentă şi dreaptă. În seara asta voi fi la MAI", a scris Eugen Iancu, pe Facebook.

Sâmbătă, Asociaţia Colectiv sublinia că principalul scop al MAI, al pompierilor este prevenţia.

"Ieri am remarcat cu toţii un lucru - graba cu care au sărit prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi nu în ultimul rând preşedintele Iohannis să laude intervenţia de stingere a incendiului, de fapt să-i aducă un omagiu lui Raed Arafat. Se uită un lucru, faptul că principalul scop al MAI, al pompierilor este prevenţia, controlul care aparţin tot lui Raed Arafat", precizau reprezentanţii asociaţiei.

Vineri, Eugen Iancu a participat la un protest în faţa Spitalului "Matei Balş", declarând că incendiul de la această instituţie medicală i-a trezit "un sentiment de neputinţă".

"În seara asta - şi mi-aş dori în fiecare seară - să mergem la ministere, să mergem peste tot unde se poate, pentru că trebuie să atragem atenţia. Din păcate, vedem oameni care interpretează politic. Aici nu e vorba de politică, este vorba de administraţie. Nu am speranţă că se va schimba ceva. Oamenii ăştia nu sunt în stare, sunt incapabili", spunea el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.