Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației Păgubiților RCA, dat în judecată de Euroins: 'Nu le convine prezența mea și a altor oameni care informează corect păgubiții RCA'

RCA

Președintele Asociației Păgubiților RCA, Leonard Petre Munteanu, anunță public pe Facebook, pe grupul păgubiților RCA, faptul că a fost chemat în judecată de societatea de asigurări Euroins, pe motiv că se denigrează imaginea companiei pe cel mai mare grup de Facebook în materie de daune RCA.

Euroins solicită daune morale de 70.000 de euro. Leonard Petre Munteanu a anunţat pe Facebook demersul Euroins, prin cunoscuta societate de avocaţi Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii.

"Ups!!! Am fost dat în judecată... de către cea mai serioasă companie de asigurări din România, Euroins.

Cei care sunteți mai vechi pe acest grup, cred că vă amintiți faptul că în vara anului 2019 vă povesteam cum 4 companii de asigurări (Asirom, Omniasig, City, Euroins) făceau presiuni peste tot pe unde puteau, astfel încât "să-mi închidă gura" și probabil și acest grup. Nu insist despre ce au făcut la acea vreme, întrucât postarea încă există și poate fi căutată aici pe grup.

Dacă ceilalți s-au liniștit, cei de la Euroins au trecut la nivelul următor al inteligenței și s-au gândit să mă cheme în fața instanțelor de judecată pe motiv că eu le denigrez imaginea de lideri de piață prin intermediul acestui grup de discuțîi pe Facebook.

Tot Euroins mai acuză și faptul că din cauza activitățîi mele din acest grup, le-au scăzut vânzările RCA în jud. DB și PH, cerându-mi daune morale de 70.000 euro pentru un prejudiciu material (aici avem eroare de casă de avocatură, dar nu intrăm în detalii).

Este știut faptul că în ultimii ani, Euroins (cea mai serioasă companie de asigurări) a fost amendată de mai multe ori de către ASF pentru nerespectarea legislației în materie de despăgubiri RCA.

Presa a scris chiar anul acesta faptul că directorul general al Euroins a fost amendat de către ASF. De ce oare? ...probabil din cauza faptului că mergeau lucrurile "prea bine" în cadrul companiei condusă de el.

Tot anul acesta, Euroins a fost pusă sub administrare specială de către ASF, prin intermediul FGA, probabil tot din cauza faptului că lucrurile mergeau "foarte bine".

Este bine de știut și faptul că Euroins a recunoscut faptul că în 2014-2016 "a făcut o frăție, de tip cartel" (asta ca să nu zic altfel) cu celelalte companii de asigurări, alături de care au crescut tariful RCA la unison la cote exorbitante. Aveau tarife de 5000 euro pentru un cap tractor și tarife de 3000 lei pentru un BMW cu motor de 2000 cmc. Vă amintiți, nu-i așa???

Dacă ne uităm pe portal.just.ro (portal public unde apar toate dosarele instanțelor judecătorești) vom vedea că Euroins are peste 26.000 dosare pe rol în instanță. Oare de ce așa mulți oameni îi dau în judecată? Merg lucrurile "foarte bine", nu-i așa?

Euroins este cea mai reclamată societate de asigurări, cu cele mai multe petițîi, aproximativ 11.000 în anul 2019, așa cum ne arată statisticile ASF. De ce fac oamenii petiții? Merg lucrurile bine, nu-i așa???

Dacă ne aruncăm un ochi în detaliu pe acest grup vom vedea că 98% dintre postările păgubiților RCA sunt despre Euroins (plata daunelor cu o întârziere de peste 90 zile) și nu numai, deci, cumva, se denigrează singuri prin nerespectarea legislației??? De ce s-ar plânge oamenii pe Facebook despre o companie dacă lucrurile ar merge ok?

Știți proverbul acela în care se spune că "tu vezi așchia din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din ochiul tău"? Asta face acum Euroins.

Este clar că îi deranjează acest grup de informare al păgubiților RCA despre toate drepturile legale pe care aceștia le au. Este clar că nu le convine prezența mea și a altor oameni care informează corect păgubiții RCA, căci nu le mai este lor la fel de simplu ca până acum să-i prostească așa cum vor. Ghinion!

În loc să se concentreze pe ceea ce este cel mai important - respectarea legislației și plata daunelor în termenul legal - ei aleg să mă acționeze pe mine în instanță și să-mi ceară daune de 70.000 euro. Dragilor, nu mai aveți bani și v-ați gândit la o strategie de new business?

Ce-ați zice de o infuzie de capital, căci am citit prin presă că "ați șifonat" ceva bani din încasările din România către niște firme partenere cu Euroins Bulgaria. (Eurohold)

Momentan mă opresc aici și vă las pe voi să trageți concluziile, oameni buni", scrie preşedintele Asociaţiei Păgubiţilor RCA, ataşând şi cererea Euroins de chemare în judecată (AICI!).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.