Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost ţinta unor tentative de piraterie informatică: Unde au lovit atacatorii

Jair Bolsonaro

Telefoanele mobile ale preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro au fost ţinta unor tentative de piraterie informatică ce au vizat de asemenea şi pe alţi membri ai guvernului, a anunţat joi Ministerul de Justiţie, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Ministerul de Justiţie "a fost informat de poliţia federală că telefoane portabile folosite de preşedintele republicii, Jair Bolsonaro, au fost ţinta atacurilor unor piraţi informatici, oprite marţi", se arată într-un comunicat.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

În comunicat nu se precizează dacă hacker-ii au reuşit să aibă acces la conţinutul telefoanelor şefului statului,

"Am fost întotdeauna atent cu informaţiile strategice. Acestea nu se transmit prin telefon. Prin urmare, nu sunt îngrijorat dacă va ieşi în public ceva de pe telefonul meu. Ei (hackerii - n.r.) nu vor găsi nimic compromiţător", le-a spus Jair Bolsonaro jurnaliştilor la Manaus, în nordul ţării.

Citește și: SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Patru persoane au fost arestate marţi în statul Sao Paulo, acuzate că au participat la aceste atacuri informatice care i-au vizat în special pe ministrul Economiei, Paulo Guedes, pe ministrul Jusţiei, Justice Sergio, şi pe procurorii însărcinaţi cu o anchetă anticorupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.