Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Constanța, primele declarații după scandalul monstru în care a fost implicat: Am adresat cuvinte pe care le regret

Lupu

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, vine cu primele explicații, după incidentul în care a fost implicat și care a apărut în spațiu public.

„Vizualizând aceste imagini, îmi cer scuze pentru iesirea nervoasă tuturor locuitorilor. Mai ales ca suntem în perioada postului trebuie să spunem adevărul.

În acea perioada era în vigoare regulamentul zonei peninsulare, pentru că nu aveam permisul la mine, am prezentat legitimația.

Polițistul local mi-a luat legitimația și a aruncat-o”, spune Mihai Lupu, potrivit presei locale.

„De 6 luni de zile sunt hărțuit...”

„Atunci m-am înfuriat și am adresat cuvinte pe care le regret. Evenimentul a avut loc la 20.30, nu la ora 4 dimineața, așa cum apare pe imaginile editate. Regret cuvintele folosite și prezint scuze tuturor politiștilor.

În schimb, vreau să menționez că de 6 luni de zile sunt hărțuit de persoanele care nu mai au contracte cu instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța.

Sigur, atitudinea mea nu a fost corespunzătoare, dar faptul că jurnalistul care a public fără să-mi ceară un punct de vedere este de fapt un șantaj", mai spune Mihai Lupu.

Acesta susține că persoana care a făcut publice imaginile în mediul online a vrut doar să îl denigreze. Despre agentul de Poliție implicat, președintele CJC spune că nu a avut nici o discuție cu acesta.

„Nu am discutat nimic cu agentul. Pe primar l-am rugat să confirme că am permis de acces în Peninsulă. Doar atât i-am cerut. Eu aveam permis ca cetățean. V-am spus că mașina nu avea permis, dar eu ca cetățean, da”, a mai spus Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.