Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Mureș, Peter Ferenc, şi-a depus candidatura pentru al doilea mandat

udmr.ro
peter ferenc

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean (CJ) Mureş, Peter Ferenc, şi-a înregistrat, luni, candidatura pentru un nou mandat la conducerea instituţiei, arătând că doreşte să continue proiectele de dezvoltare, potrivit Agerpres.

"Alături de colegii cu experienţă, care au lucrat şi în actualul mandat, avem colegi noi în echipă, cum ar fi reprezentanţii organizaţiei de tineret şi mai multe doamne care vor consolida echipa noastră. Toţi sunt oameni pregătiţi, cu care putem continua munca începută şi cu care vom reuşi să implementăm planurile pregătite. Am încheiat cel mai de succes mandat din ultimele decenii în ceea ce priveşte proiectele de infrastructură şi sumele alocate pentru dezvoltare. Am finalizat investiţii majore pe care le-am început mai devreme, tot sub conducerea UDMR, cum ar fi depozitul de deşeuri şi complexul Transilvania Motor Ring. Am asfaltat peste 300 de kilometri de drumuri judeţene, am salvat de la închidere şi am dezvoltat Aeroportul Târgu Mureş, am lansat o serie de investiţii noi, punând judeţul Mureş pe o traiectorie de dezvoltare ascendentă", a declarat Peter Ferenc, care este şi preşedintele UDMR Mureş.

Candidatul a arătat că, întrucât la aceste alegeri există posibilitatea unei schimbări la nivelul conducerii municipiului Târgu Mureş, acest lucru va duce şi la o mai bună colaborare între oraşul reşedinţă de judeţ şi Consiliul Judeţean.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Echipa de consilieri judeţeni ai UDMR se angajează să transforme judeţul nostru în următorii patru ani într-un loc mai confortabil pentru cetăţeni şi într-o zonă competitivă şi atractivă pentru investitori. În acest an avem şansa unei schimbări la nivelul conducerii municipiului Târgu Mureş, aceasta fiind şi o nouă oportunitate de a avea o bună colaborare între reşedinţa de judeţ şi Consiliul Judeţean. Dacă Consiliul Local şi judeţul vor face echipă, dezvoltarea va primi şi mai mult impuls. Este vital pentru judeţ şi pentru Târgu Mureş ca Soós Zoltán să câştige alegerile", a mai spus Peter Ferenc.

Preşedintele executiv al UDMR Mureş, Kovács Mihály Levente, a precizat că a fost depusă la Biroul Electoral Judeţean şi lista candidaţilor la CJ Mureş, însoţită de 17.382 de semnături care demonstrează că oameni susţin echipa Uniunii.

"Am depus astăzi lista candidaţilor judeţeni cu 17.382 de semnături, iar numărul mare de semnături, colectate în doar câteva zile, arată că mulţi oameni susţin echipa UDMR. Mulţumim tuturor cetăţenilor din judeţul Mureş care au sprijinit lista noastră de candidaţi. Trebuie să mergem mai departe în dezvoltarea judeţului nostru şi să protejăm regiunea de politica distructivă a primarului din Târgu Mureş care, de 5 mandate, a stat în calea dezvoltării Târgu Mureşului. Prin urmare, cerem tuturor să sprijine lista candidaţilor UDMR la alegerile din 27 septembrie şi vă rugăm să îl sprijiniţi pe Soós Zoltán pentru funcţia de primar al Municipiului Târgu Mureş", a declarat Kovács Mihály Levente.

La depunerea listei de candidaţi pentru CJ Mureş şi pentru funcţia de preşedinte de către UDMR a participat şi europarlamentarul Vincze Lorant.

Pe lista de candidaţi ai UDMR Mureş pentru CJ Mureş figurează Péter Ferenc, Kovács Mihály Levente, Kolcsár Anquetil-Károly, Szabó Árpád, Aszalos Gavril, Szász Izolda, Tatár Béla, Kupás János, Bartha Mihály, Birtalan István-Balázs, Szabó Albert, Ilyés Lóránd, Szigyártó Zsombor-István, Kedei Pál-Előd, Kozma Mónika, Zelariu Petru, Pokorny Vasile-Ştefan, Kocsis Csaba, Paizs Tibor, Szentgyőrgyi Anna şi alţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.