Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Neamț către Florin Roman: Dacă ești prost de mic, când ești mare numa' te joci!

arsene

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, îl contrează dur pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, cel care a spus că ”baronii roșii” blochează achiziția de aparate PCR. Arsene îi transmite lui Florin Roman faptul că liderii PSD s-au mobilizat și îi cere ”Măi catastrofă, informează-te înainte de a deschide gura!”.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36: 'Să vină Sebi Ghiţă!'

”MINCIUNILE MARCA PNL, DEMONTATE CU PROBE.

Dacă ești prost de mic, când ești mare numa' te joci!

Florin Roman, liderul deputaților PNL și fost șef al PNL Hunedoara, județ care în aceste momente este în aceeași situație ca Suceava din punct de vedere al gestionării crizei pandemiei, minte ca un ticălos, așezând Neamțul în lista județelor care nu au achiziționat aparatură pentru testarea COVID-19.

Măi accident al politicii românești, află că am achiziționat aparatul PCR real-time pentru testarea COVID înainte de a se trezi președintele tau! Colegul tău cocoțat în fruntea Prefecturii Neamț ne-a încurcat în loc să ne ajute, ascultând ordinele de partid. Încă din data de 3 aprilie, la Spitalul Județean din Piatra Neamț a ajuns aparatul PCR real-time pentru testarea COVID.

Deși formațiunea din care faci parte și care guvernează țara nu a trimis în Neamț nici măcar un echipament de când a început pandemia, deși se știa încă din ianuarie că va veni această nenorocire asupra oamenilor, nu ați făcut decât scenarii privind alegerile anticipate.

Măi catastrofă, informează-te înainte de a deschide gura! Ticăloșilor, lăsați politica și guvernați pentru oameni!”, scrie Ionel Arsene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.