Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, continuă să-l susțină pe Ronald Koeman

https://www.independent.co.uk/
ronald koeman

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, şi-a exprimat joi susţinerea pentru antrenorul Ronald Koeman, la o zi după ce acesta a cerut să i se acorde timp, transmite Reuters, citat de agerpres.

Consiliul de administraţie al Barcelonei nu va ezita să ia măsuri dure dacă va fi cazul, a declarat Laporta înaintea meciului de campionat de joi de la Cadiz. Oficialul Barcei a adăugat că vrea ca echipa să joace mai bine.

Barca a trimis 54 de centrări în remiza de luni de pe teren propriu cu modesta Granada (1-1), ceea ce a făcut ca presa spaniolă să o compare cu echipa engleză Stoke City, ce era cunoscută pentru jocul său fizic când era antrenată de Tony Pulis.

"Viitorul lui Koeman nu va fi decis în seara asta. E antrenorul Barcei şi vrem ca lucrurile să meargă bine pentru el", a spus Laporta.

"Viitorul antrenorilor, nu doar al lui Koeman, depinde evident de rezultatele obţinute, iar în cazul Barcei şi de stilul de joc. Koeman e însă antrenorul nostru, iar azi suntem în spatele lui", a continuat oficialul grupării catalane.

"Pentru noi (consiliul de administraţie) nu e nicio problemă să luăm orice fel de decizie, iar uneori deciziile trebuie luate. Dacă trebuie s-o facem, indiferent că este vorba de ceva economic, sportiv sau social, o vom face", a spus Laporta.

Barca este acum pe locul 8 în LaLiga, cu 8 puncte după patru meciuri, la 8 puncte de liderul Real Madrid, având însă două jocuri mai puţin disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.