Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului de fotbal Real Madrid: 'Nici măcar nu mai citesc ce se spune despre Mbappe'

indianexpress.com
kylian mbappe

Preşedintele clubului de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, a asigurat la un post spaniol de radio că "nici măcar nu mai citeşte" informaţiile despre Kylian Mbappe, după ce atacantul francez a negat la sfârşitul săptămânii trecute că a cerut să plece de la Paris Saint-Germain în ianuarie, transmite AFP.

"Nu din cauza asta îmi fac griji, nici măcar nu mai citesc ce se spune despre Mbappe", a declarat Perez în noaptea de luni spre marţi pentru Cadena Ser.

"Noi am avut o vară frumoasă, aşa că asta nu mai e de actualitate", a spus conducătorul lui Real, referindu-se la faptul că transferul lui Mbappe la echipa madrilenă în intersezon a căzut, potrivit Agerpres.

"Nu poţi şti ce se va întâmpla în viitor, dar în acest moment jucătorii lui Real Madrid progresează spectaculos în atac", a spus Perez." Rodrygo şi Vinicius sunt două mari talente, sunt tineri, au 21 şi 22 de ani, au toată viaţa înainte ca să continue să înflorească", a afirmat Perez, în opinia căruia aceşti doi jucători ar putea câştiga Balonul de Aur.

"Cu atâţia jucători tineri pe care-i avem, lucrurile nu stau prea rău. Tchouameni, Camavinga, Rodrygo, Fede Valverde, Vinicius, Militao... Avem un viitor foarte promiţător", este încântat Perez, potrivit căruia "Real are cei mai buni jucători".

Preşedintele a evitat să răspundă când a fost întrebat despre posibilitatea unui transfer al lui Mbappe la Real în viitor. "Real se concentrează doar pe jucătorii săi şi suntem foarte mulţumiţi de ei", a spus Perez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.