Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Eintracht Frankfurt, în cazul unei victorii la Londra: O vom face şi vom fi peste 3.000, de ce nu în faţa Palatului Buckingham?

traveler.marriott.com
Eintracht Frankfurt

Preşedintele clubului Eintracht Frankfurt, Peter Fischer, a sugerat ca celebrii fani ai echipei germane care vor face deplasarea la Londra să organizeze o petrecere în faţa Palatului Buckingham în cazul unei victorii în faţa formaţiei West Ham United, joi seară, în prima manşă a semifinalelor Europa League la fotbal, informează DPA, citat de Agerpres.

Eintracht a uimit Barcelona în turul precedent, nu doar prin victoria obţinută, ci şi prin aducerea a 30.000 de fani pe Camp Nou, unde fotbaliştii germani s-au simţit ca la un meci de pe teren propriu.

Doar 3.000 de suporteri ai lui Eintracht au intrat în posesia unui bilet oficial pentru meciul de pe Stadionul Olimpic din Londra, dar Fischer nu vede niciun motiv să oprească petrecerea şi crede că numărul germanilor prezenţi în tribune va fi mai mare.

"O vom face şi vom fi peste 3.000", a declarat Fischer pentru mass-media germană, sugerând unde ar trebui ca fanii să sărbătorească după meci.

"De ce nu în faţa Palatului Buckingham? Nu se întâmplă mare lucru acolo momentan", a mai spus conducătorul clubului german.

Meciul retur dintre Eintracht şi West Ham United se va disputa în data de 5 mai, la Frankfurt.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.