Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului francez Angers, urmărit penal pentru agresiune sexuală, a demisionat

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Clubul Angers a anunţat miercuri demisia preşedintelui său Said Chabane, urmărit penal pentru agresiune sexuală, plecare care accentuează şi mai mult coborârea în infern a lanternei roşii a campionatului de fotbal al Franţei, scrie AFP.

Said Chabane, care a cumpărat clubul SCO Angers în 2011, i-a lăsat locul fiului său Romain, ce va fi asistat de un vicepreşedinte, Teddy Kefalas, potrivit unui comunicat al grupării.

Chabane, în vârstă de 58 de ani, un om de afaceri local care deţine mai ales o companie producătoare de mezeluri, este acuzat, din 2020, de agresiune sexuală în formă agravată ce către şase tinere ce au fost angajatele sale, patru dintre ele la club. Procesul lui ar trebui să înceapă curând, potrivit Agerpres.

În fotbal, el are parte de un sezon negru după ce a fost artizanul reuşitei spectaculoase a lui Angers, echipă care joacă în Ligue 1 din 2015 şi a fost finalistă a Cupei Franţei în 2017.

Începând din 2020, el a demis mulţi responsabili ai clubului, iar antrenorul emblematic Stephane Moulin a demisionat în 2021, ceea ce dus la o cascadă de rezultate sportive şi financiare slabe. Actualul sezon este de-a dreptul catastrofal. Echipa nu a mai câştigat niciun meci din septembrie şi, pe ultimul loc cu numai 10 puncte, este practic condamnată la retrogradare.

La începutul lui martie, antrenorul Abdel Bouhazama a demisionat după ce a făcut comentarii deplasate în sprijinul unui jucător care este urmărit penal pentru agresiune sexuală.

În această iarnă, Angers, pentru a face rost de bani, i-a lăsat să plece pe doi dintre eroii Marocului la Cupa Mondială 2022, Sofiane Boufal, la echipa qatariană Al-Rayyan, şi Azzedine Ounahi, la Olympique Marseille.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.