Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Parma: Gianluigi Buffon va fi liderul unei echipe talentate

SportsJOE.ie
Gianluigi Buffon

Portarul Gianluigi Buffon "va fi liderul unei echipe talentate", a declarat pentru Gazzetta dello Sport preşedintele clubului Parma, Kyle Krause, care speră să revină după un singur an în Serie A.

Considerat unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului, Buffon a revenit, la 43 de ani, la echipa la care şi-a început cariera, unde este coleg cu românii Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

"Îl ştiu pe Buffon din perioada când câştiga trofee pentru Parma. Este ceva incredibil de emoţionant să reuşim să-l readucem acolo unde şi-a început cariera. Nu a fost greu să-l convingem, atât noi, cât şi Gigi voiam ca acest lucru să se întâmple. El crede în proiectul nostru. E foarte motivat, şi asta e ceea ce face din el un sportiv de nivel mondial. Pentru el, era o ocazie romantică să se întoarcă acasă. Pentru mine, obiectivul era să mă asigur că are ocazia să joace un rol cheie", a spus Krause despre goalkeeperul care a fost campion mondial cu Italia în 2006, relatează Agerpres.ro.

"În ultimii ani i-am admirat personalitatea, energia, calitatea de lider şi talentul: e poate cel mai mare portar din toate timpurile. Acum s-a întors acasă: e portarul Parmei. Valorile sale, talentul şi entuziasmul său sunt tot ceea ce căutăm. Va fi liderul unei echipe foarte talentate", a adăugat Krause.

"Promovarea? Serie B este foarte dificilă", a menţionat oficialul Parmei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.