Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, după ce au dispărut şuruburile de la parapetul de protecţie de pe DJ 205E: 'Ne furăm singuri căciula!'

CJ Vrancea
CJ Vrancea

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a declarat vineri, după ce s-a descoperit că au dispărut şuruburile de la parapetul de protecţie de pe DJ 205E, că "nu vom putea avea o ţară ca afară cât timp nu înţelegem că ne furăm singuri căciula".

"Vrem o ţară ca afară! Acesta este un slogan des întâlnit, dar punerea lui în practică nu este posibilă dacă nu avem şi un comportament ca afară. Pe drumul judeţean 205E, concetăţenii noştri au considerat că este bine să fure şuruburile ce fixau bara de protecţie a drumului. Planul a fost, cu siguranţă, să se fure tot ansamblul, însă au fost luaţi prin surprindere de greutatea lui. Cât timp vom tolera acest comportament, cât timp nu înţelegem că ne furăm singuri căciula, nu vom avea o ţară ca afară. Schimbarea începe cu noi", a spus Cătălin Toma, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit preşedintelui CJ Vrancea, pe DJ 205 E, între Vizantea-Livezi şi Câmpuri, şuruburile de la parapetul de protecţie ar fi fost furate de persoane necunoscute.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.