Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Dumei de Stat din Rusia: Ucraina este o colonie americană. Misiunea noastră a devenit una de eliberare

vestidinrusia.ro
Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin

Viaceslav Volodin a declarat că aprovizionarea Ucrainei cu arme grele denotă implicarea SUA în ostilitățile din Ucraina. Președintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin, a scris pe canalul său de Telegram că prezența instructorilor americani în Ucraina și furnizarea de arme grele Kievului demonstrează 'participarea directă a Washingtonului la ostilități, teama de a-și pierde colonia', informează Rador.

Potrivit acestuia, în 2014, după lovitura de stat, puterea în Ucraina a trecut 'sub controlul extern' al Statelor Unite, iar în țară s-a instituit un 'regim marionetă'.

Volodin a mai spus că 'pentru a-și păstra influența', Washingtonul, cu ajutorul autorităților ucrainene, i-a privat pe cetățenii statului de drepturi și libertăți politice, a distrus opoziția, închizând mass-media și partidele indezirabile și organizând persecutarea bisericii. 'Statele Unite au făcut întotdeauna acest lucru în coloniile lor', a subliniat preşedintele Dumei de Stat, numind Ucraina ''un teren de testare a armelor pentru Washington și NATO și pentru a testa noile moduri de a duce un război".

În același timp, Volodin a spus că operațiunea militară specială a Federației Ruse în Ucraina este menită să elibereze țara de 'colonizatorii americani'. 'Operațiunea militară specială rusă a devenit una de eliberare pentru cetățenii Ucrainei și pentru țările slave de colonizatorii americani', a conchis el.

Volodin a mai susţinut recent că toate fracțiunile Dumei, în ciuda diferențelor de opinii, sunt unite în ceea ce priveşte abordările şi protecția valorilor spirituale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.