Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Egiptului lansează Israelului un apel la pace de la tribuna AGNU

egipt

Preşedintele Egiptului, Abdel Fattah Al-Sisi, a lansat marţi de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite un apel guvernului şi poporului israelian "să se îndrepte spre pacea" cu palestinienii, transmite AFP, conform agerpres.ro

"Permiteţi-mi să deviez de la discursul scris, pentru a lansa în faţa acestui forum mondial un apel guvernului şi poporului israelian privind necesitatea de a găsi o soluţie" conflictului cu palestinienii, a declarat Abdel Fattah Al-Sisi în plenul Adunării Generale.

Inițiatoarea legii antifumat LOVEȘTE din nou: Fumatul, interzis în maşinile personale


"Avem ocazia de a scrie o pagină frumoasă în istoria regiunii noastre, de a ne îndrepta spre pace", a adăugat preşedintele egiptean, angajat de câteva luni într-o iniţiativă diplomatică pentru a relansa negocierile dintre israelieni şi palestinieni.

Un nou SCANDAL imens în SUA după ce un afro-american a fost împușcat deliberat de poliție / VIDEO


"Acest conflict este centrul instabilităţii din Orientul Mijlociu şi necesită un efort din partea ţărilor din regiune şi a comunităţii internaţionale. Egiptul continuă să facă maximul pentru a se pune capăt ocupaţiei israeliene prin intermediul negocierilor, cu scopul de a obţine un acord final şi pacea pe baza soluţiei cu două state", a declarat el. 

Egiptul a devenit în 1979 prima ţară arabă, şi una dintre cele două până în prezent alături de Iordania, care a semnat un acord de pace cu Israelul. Relaţiile dintre cele două ţări rămân însă un subiect sensibil în rândul opiniei publice şi a mass-media egiptene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.