Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele federaţiei egiptene a dat pe toată lumea afară, staff tehnic şi administrativ, apoi a demisionat după eliminarea Cupei Africii pe Națiuni

Operation World
Egipt harta

Preşedintele Federaţiei Egiptene de Fotbal (EFA), Hani Abou Rida, a dat afară staff-ul tehnic şi administrativ, apoi a demisionat, după ce naţionala Egiptului a părăsit în optimi Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie pe care o organizează, informează AFP preluat de news.ro

Această decizie răspune "unei obligaţii morale", a spus Abou Rida, într-un comunicat, precizând că "echipa tehnică şi administrativă a fost dată afară în totalitate după ce i-a dezamăgit pe suporterii fotbalului egiptean".

Înaintea de a fi dat afară, selecţionerul mexican Javier Aguire s-a arătat "responsabil de rezultat", după o "seară tristă".

Toţi membrii Consiliului de Adminstraţie al forului au fost invitaţi să facă acelaşi lucru, iar o parte a demisionat deja.

Membru al Comitetului Executiv al FIFA şi al CAF, Hani Abou Rida era în funcţie din 2016. El va rămâne preşedintele Comitetului de organizare a CAN.

Reprezentativa Egiptului a fost învinsă, sâmbătă, la Cairo, cu scorul de 1-0 (0-0), de Africa de Sud, în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni.

Golul a fost marcat, în minutul 85, de Thembinkosi Lorch, care a produs o adevărată dramă, atât în rândurile celor 74.000 de spectatori prezenţi pe Stadionul Naţional din Cairo, cât şi în întreaga ţară. Egiptul nu a părăsit niciodată competiţia în optimi, când a organizat turneul final

Din echipa gazdelor nu au lipsit vedetele Mohamed Salah (FC Liverpool) şi Mohamed Elneny (Arsenal Londra).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.