Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal: 'Qatar este o ţară prietenă. Faceţi o listă bună cu toate ţările în care drepturile omului nu sunt respectate'

FIFA
qatar 2022

Invitat să revină duminică dimineaţa pe "FranceInfo” la mesajul de încurajare transmis de Emmanuel Macron, sâmbătă, înaintea victoriei în faţa Danemarcei (2-1), preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noël Le Graët, a profitat de pentru a aminti bunele relaţii dintre Franţa şi Qatar.

"Relaţiile dintre cele două ţări sunt satisfăcătoare. Qatar nu este o ţară inamică, este o ţară prietenă", a spus el, scrie news.ro.

Noël Le Graët a reamintit importanţa de a nu da lecţii, asigurându-se că vrea să lase "fiecarui libertatea să gândească”. Cu privire la calificarea homosexualităţii drept infracţiune în Qatar, el a recunoscut că sunt „lucruri de schimbat, care se vor rezolva în timp”.

"Sunt progrese, dar suntem într-adevăr departe de ceea ce se practică în Europa, dar este valabil pentru multe ţări”, a mai amintit el. "Faceţi o listă bună cu toate ţările în care drepturile omului nu sunt respectate", a spus el.

Deşi a afirmat că înţelege poziţia ţărilor care protestează, "complet în dreptul lor în raport cu gândurile noastre occidentale”, el însuşi şi-a amintit evenimentele pe care le organizase în Franţa, afirmând: "Nu mi-aş fi dorit ca ţara mea să fie criticată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.