Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, s-a instalat temporar la Doha. El își împarte timpul 'între Zurich, Doha şi restul lumii'

Gianni Infantino

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, s-a instalat temporar la Doha înainte de Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie), a confirmat joi Federaţia internaţională de fotbal după informaţiile de presă despre această mutare, scrie AFP, citat de Agerpres.

"Aşa cum s-a anunţat în octombrie 2021, preşedintele FIFA a informat Consiliul FIFA că îşi va împărţi timpul între Zurich, Doha şi restul lumii, pentru a fi cât mai aproape de activităţile din jurul Cupei Mondiale, asumându-şi în acelaşi timp atribuţiile prezidenţiale", a indicat forul fotbalistic mondial.

"Aşa cum a procedat în timpul recentei Cupe Arabe (organizată în Qatar - n. r.), el va lucra alături de alţi membri ai echipei FIFA în biroul nostru din Doha, când va fi necesar, până la încheierea turneului. Pentru a evita orice îndoială, dl. Infantino este domiciliat şi plăteşte în continuare impozitul în Elveţia", a adăugat FIFA.

Duminică, ziarul elveţian Blick a dezvăluit că Infantino s-a instalat la Doha, unde două din cele patru fiice ale sale sunt la şcoală, în condiţiile în care sediul FIFA este în oraşul elveţian Zurich din 1932.

Qatarul este ocupat cu pregătirile pentru Mondialul "său", bulversate de pandemia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.