Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presedintele filialei PRM Maramures a fost exclus din partid

prm

Intr-un comunicat remis de catre Biroul de Presa al PRM, se arata ca presedintele filialei Maramures, si totodata consilier local in cadrul orasului Borsa, a fost exclus din partid:

„In data de 7.07.2018, in cadrul sedintei Biroului Permanent National al Partidului Romania Mare s-a hotarat excluderea din partid a dlui. Apostol Gheorghe Marius.

Excluderea din partid a avut la baza fapte savarsite de susnumitul, prin care s-au incalcat grav atat statulul Partidului Romania Mare, cat si Legea nr.14/2003, care prevede functionarea partidelor politice. Aceste fapte savarsite au fost verificate in prealabil si s-a constatat incalcarea urmatoarelor articole:

– art.30, lit. a, b, d, din statutul PRM

– art. 32, alin.4, din statutul PRM

– art. 16, alin 3, din Legea 14/2003

Decizia de excludere din partid a fost supusa la vot si aprobata in unanimitate de catre membrii Biroului Permanent National al Partidului Romania Mare, in conformitate cu art.34 din statul.

Conform art.32, alin.7, 8, hotararea poate fi contestata de catre dl. Apostol Gheorghe Marius in 30 de zile de la data comunicarii.

Comunicata astazi 9.07.2018″.

Totodata, in aceeasi sedinta, Biroul Permanent National al PRM a decis excluderea din partid a dlui. Adrian Popescu (vicepresedinte PRM), dlui. Irinel Marinescu (presedinte filiala PRM Mehedinti), dlui. Zah Julien Sorel (membru filiala PRM Maramures), dlui. Emil Capalnas (membru filiala PRM Sector 6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.