Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele FR de Rugby, Alin Petrache, și vicepreședintele Anton Pisaroglu au inspectat stadionul Arcul de Triumf, înaintea meciului România - Argentina

FRR
Petrache Pisaroglu

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, și vicepreședintele Federației Române de Rugby, Anton Pisaroglu, au inspectat starea stadionului „Arcul de Triumf”, pentru a se asigura că meciul de mâine cu Argentina se va desfășura în cele mai bune condiții.

„Am mers în vizită de lucru pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru a ne asigura că totul este în grafic pentru meciul de mâine. M-am bucurat să văd că stadionul se află într-o stare excelentă și că suntem pregătiți pentru inaugurare”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

„Avem un stadion de rugby modern, construit la standarde europene, pe care putem organiza meciuri din campionatele naționale și internaționale. Finalizarea construcției stadionului „Arcul de Triumf” se datorează colaborării foarte bune dintre Federația Română de Rugby și Ministerul Tineretului și Sportului. Le mulțumesc autorităților și colegilor de la Federația Română de Fotbal pentru sprijinul acordat și pentru că s-au implicat pentru a construi, și în România, un stadion de rugby modern”, a mai adăugat Alin Petrache.

„Putem afirma că avem, în sfârșit, un stadion de rugby modern, care răspunde exigențelor internaționale și care poate găzdui meciuri importante. Construirea stadionul „Arcul de Triumf” este rezultatul eforturilor susținute ale Federației Române de Rugby, dar și al colaborării FRR cu Ministerul Tineretului și Sportului și Compania Națională de Investiții. Este cu adevărat o realizare să avem un stadion de rugby de asemenea calibru în România. Prin astfel de investiții susținem performanța în sport”, a declarat Anton Pisaroglu, vicepreședinte Federația Română de Rugby.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.