Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele francez Emmanuel Macron insistă asupra unui acord european asupra relansării economice post-coronavirus în iulie

Agerpres
Emmanuel Macron

Preşedintele francez Emmanuel Macron a insistat vineri, la summitul Consiliului European prin videoconferinţă, asupra necesităţii unui acord rapid asupra planului care urmează să permită relansarea economiilor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, aflate în dificultate din cauza pandemiei covid-19, a anunţat Palatul Elysée, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Şeful statului francez a ”insistat asupra necesităţii de a nu se pierde dinamica” esenţială ”politic, economic şi financiar”, a subliniat o sursă de la preşedinţia franceză.

Citește și: Precizări făcute de Antena 1, după ce coronavirusul a lovit televiziune

”Ar fi un semnal rău ca Europa, care a dat o imagine eficientă - prin acordul franco-german şi propunerea Comisiei Europene (CE) -, a unei acţiuni la înălţime, să se împotmolească în negocieri bugetare lente sau prea dificile”, potrivit sursei citate.

”Dacă am relua negocierile după această vară, în septembrie, vom avea pe masă subiecte la fel de dificile”, subliniază această sursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.