Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: Nu ne aşteptăm ca fotbalul să se oprească. Ne îngrijorează lipsa spectatorilor, carantinarea şi numărul de teste

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al federaţiei, că este îngrijorat de cum evoluează situaţia cu privire la coronavirus şi că acest virus este unul “pervers”, cu care nimeni nu trebuie să se joace. El a menţionat că îl îngrijorează lipsa spectatorilor, carantinarea şi numărul testelor pentru Covid-19.

“Suntem şi noi foarte îngrijoraţi de cum evoluează această situaţie. Mesajul meu este unul ferm, nu trebuie să ne jucăm cu acest virus pentru că altfel ajunge el să se joace cu vieţile noastre. În ceea ce priveşte fotbalul, nu ne aşteptăm ca fotbalul să se oprească. Ceea ce ne îngrijorează este lipsa spectatorilor de pe stadioane, carantinarea şi numărul de teste, până la modificarea despre care am vorbit mai derveme numărul lor era considerabil. Un lucru pe care l-am învăţat cu toţii în această perioadă de criză este că nu prea poţi să planifici nimic”, a spus Burleanu.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj nemilos: ‘Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru’

Preşedintele FRF a lăudat eforturile stafurilor, jucătorilor şi reprezentanţilor cluburilor din perioada pandemiei.

“La nivelul tuturor loturilor naţionale s-au luat toate măsurile. E un virus pervers. Inclusiv de la nivelul cluburilor au venit jucători pozitivi la loturile naţionale şi nu am învinuit cluburile, chiar de la Viitorul”, a mai afirmat Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.