Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele FRT, dezvăluiri despre atitudinea Simonei Halep: Elogii la adresa româncei, după calificarea în finala de la Cincinnati

www.gsp.ro
Simona Halep

George Cosac a lăudat-o pe Simona Halep, după calificarea româncei în finala turneului de la Cincinnati. Președintele Federației Române de Tenis e sigur că Simona Halep o poate învinge în ultimul act pe iberica Garbine Muguruza, victorie care o poate propulsa pe primul loc mondial.

Citește și: Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în finala de la Cincinnati: Ce spune despre meciul cu Garbine Muguruza

"A fost o victorie superbă aseară, a demonstrat că este o jucătoare constantă. Este jucătoarea care de aproape 200 de săptămâni e în primele 5, ceea ce demonstrează că este cea mai constantă jucătoare din lume.

Muguruza este o atletă desăvârșită, are un serviciu bun. În seara aceasta va fi un meci foarte echilibrat, dar cred că Simona o poate învinge. Simona poate obține performanțe incredibile.

În ultima perioadă a trecut de la participare la turnee, la a-și impune obiective mari și realiste. A rescris istoria tenisului feminin.", a spus George Cosac la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.