Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Iohannis felicită CSM Bucureşti, pe Simona Halep şi pe Horia Tecău

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică seara felicitări atât echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, cât şi tenismenilor Simona Halep şi Horia Tecău care au obţinut titlurile de la Madrid. "Weekendul acesta, România a obţinut trei mari performanţe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM Bucureşti care, încă de la prima participare, au câştigat în această seară Liga Campionilor. O felicit şi pe Simona Halep, care a obţinut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câştigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, şi lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câştigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook, spune Agerpres.

CSM Bucureşti a câştigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formaţia maghiară Gyor ETO cu scorul de 29 - 26 (13 - 12, 22 - 22), după prelungiri şi aruncările de la 7 metri, în finala desfăşurată duminică în Papp Laszlo Arena din Budapesta. Campioana României a produs o surpriză uriaşă prin acest succes, deplin meritat, venit la capătul unui meci dramatic, echipa din Bucureşti fiind debutantă în competiţie.

La rândul său, Simona Halep, numărul şapte mondial, a câştigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4. Halep, a şasea favorită a turneului patronat de Ion Ţiriac, s-a impus după o oră şi 20 de minute, trecându-şi în palmares primul său titlu din acest an. Halep a mai jucat finala turneului de la Madrid în 2014, când a fost învinsă de Maria Şarapova în trei seturi.

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi Jean/Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 euro, duminică, după 6-4, 7-6 (5) cu cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.