Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo susţine că evenimentul ar putea fi afectat şi anul viitor de pandemia de coronavirus

www.agerpres.ro
cercurile olimpice, jocurile olimpice

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo susţine că evenimentul ar putea fi afectat şi anul viitor de pandemia de coronavirus. Jocurile Olimpice au fost reprogramate pentru vara anului 2021. Iniţial, evenimentul ar fi trebuit să aibă loc între 24 iulie şi 9 august 2020, anunță MEDIAFAX.

Toshiro Muto, preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, este de părere că pandemia de coronavirus ar putea avea efecte asupra evenimentului chiar şi anul viitor.

Citește și: Se dă liber la plecarea din țară! Ministerul Transporturilor va întocmi o procedură pentru grupurile de lucrători sezonieri care pleacă din România spre alte țări

Din cauza pandemiei, Tokyo 2020 a fost reprogramat pentru 23 iulie – 8 august 2021, deşi iniţial evenimentul ar fi trebuit să aibă loc între 24 iulie – 9 august 2020.

„Am luat decizia de a amâna Jocurile Olimpice un an. Acest lucru înseamnă doar că trebuie să muncim mult pentru a ne pregăti pentru acest eveniment. Sincer, sper ca anul viitor umanitatea va reuşi să depăşească criza de coronavirus”, a declarat Muto într-o conferinţă de presă.

Citește și: Violeta Alexandru nu își schimbă declarația privind dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor

Toshiro Muto a vorbit şi despre Torţa Olimpică: ”După ce Ştafeta Torţei a fost anulată, Flacăra Olimpică a fost pusă sub administrarea oficialilor de la Tokyo 2020. În viitor, există posibilitatea să o expunem undeva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.