Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele ligii spaniole nu-l vrea pe Neymar înapoi la FC Barcelona

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, Javier Tebas, un critic aprig a celor de la Paris Saint-Germain, a declarat că nu-şi doreşte ca Neymar să revină la FC Barcelona, potrivit news.ro.

"Aş prefera ca Neymar să nu vină în LaLiga pentru că nu este un bun exemplu. Poate că este un mare jucător, dar atitudinea este foarte importantă în valorile pe care le transmitem. Ar putea Barca să respecte fair-play-ul financiar dacă îl transferă pe Neymar? Pentru un astfel de transfer, Barca trebuie să vândă", a declarat Tebas la postul de radio Onda Cero.

Tebas a criticat de mai multe ori PSG şi consideră că ar trebui exclusă din competiţiile europene, deoarece nu respectă fair-play-ul financiar.

Javier Tebas a şi depus o plângere la UEFA, în care arată că gruparea PSG trişează din punct de vedere economic, fiind finanţată de statul Qatar. Spaniolii urmăresc excluderea PSG din Liga Campionilor, după ce clubul francez a achitat suma de 222 de milioane de euro pentru clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian Neymar cu FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.