Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Partidului Ecologist, despre USR-PLUS: 'Dacă pleacă toţi securiştii, mai rămâne cineva în birourile de conducere?'

per.ro
Danut Pop

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român, taxează "lupta" USR-PLUS cu securiştii şi declaraţiile aberante ale unor reprezentanţi ai celor două partide.

"Mai nou, la liderii aliantei USR-Plus se remarca obiectivul “minunat” de reformare a celor doua partide (pentru ca la ei reformarea este ceva pozitiv, doar la partidele mari si cu vechime este imposibila si negativa) sub denumirea de “zero toleranță față de colaboratorii Securității”. Te apuca si rasul cand ii auzi. Dupa atatea gafe cu securisti recunoascuti si dupa ce publicul s-a sesizat pe tema asta, “salvatorii” dezorientati o scalda acum. Pai, daca pleaca toti securistii, mai ramane cineva in birourile de conducere? Se dau fecioare neprihănite, dar realitatea a demosntrat mereu contrariul.

O tot arunca pe fake newsuri! Contractele de sute de mii de euro cu Statul ale colegilor vostri inocenti sunt un fake? Dar declarațiile aberante în spațiul public ale lui Caramitru ori Oana Bogdan, tot fake-uri sunt ? Dar despre afacerile familiei lui Nasui si a altor useristo-plusiti care “lupta” pentru paduri, tot fake-uri sunt? Despre faptul că Stelian Ion a fost apărătorul lui Mazăre, tot fake este? Toate declarațiile aberante ale candidatului vostru la președinție, sunt fake-uri ? Dublul discurs adoptat de Ciolos in tara si la Bruxelles, tot fake este?

Cam multe "fake-uri", incat nu le mai puteți ține evidența!", afirmă Dănuţ Pop, într-un comunicat transmite STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.