Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist: 'În unele școli din Olanda s-a început o campanie în care copiii primesc viermi de făină și insecte în loc de carne'

Radu Pop
Facebook
Danut Pop

Olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație, atrage atenția președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop.

„In unele școli din Olanda s-a început o campanie în care copiii de 10-12 ani primesc viermi de făină și insecte ca înlocuitor "sustenabil" al cărnii. Scopul este de a obține "schimbări de comportament prin intermediul copiilor lipsiți de prejudecăți".

In România s-a dezbatut puțin subiectul acesta și românii au fost acuzați că se panichează degeaba, că viermii și insectele nu ar fi obligatorii. Se pare că "cei mai civilizati" dintre europeni au trecut la nivelul urmator, îi scot pe copii la înaintare în această tranziție, către #greenshit as zice eu. Nu ar fi fost o problemă să rămână la stadiul de "delicatese" pentru cei care vor senzații tari sau ca argument al venirii unor imigranți in UE care consumă astfel de produse. Se pare că, mai ales olandezii luptă să elimine agricultura tradițională, să reducă numărul fermierilor și să impună o nouă paradigmă în materie de alimentație.

Partidul Ecologist Român (PER) este împotriva folosirii copiilor pentru astfel de experimente! Adulților să li se păstreze dreptul să aleagă.

Partidul Ecologist Român (PER) condamnă orice proiect care impune schimbarea din temelii a alimentației românilor fără o consultare în prealabil. Sperăm ca demnitarilor noștri, unii slugi de meserie, să nu le treacă prin minte să aplice vreo măsură similară în școli sau pentru distrugerea agriculturii românești”, a declarat Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.