Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist: 'Nu cred în coincidențe! Descidenderea DNA la ANPC este interesantă în contextul venirii Codruței Kovesi la București'

Radu Pop
Facebook
Danut Pop

Președintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop, susține că descidenderea de ieri a DNA la ANPC este interesantă „în contextul venirii Codruței Kovesi la București”. „Nu cred în coincidențe”, transmite liderul PER.

„Descidenderea de ieri a DNA la ANPC este interesantă în contextul venirii Codruței Kovesi la București și mai mult de atât, eu nu cred că este o coincidență. Practic, procurorii DNA verifică modul în care inspectorii au controlat marile magazine, dar si diverși producători și distribuitori din 2018 până în prezent.

S- or fi plâns deținătorii supermarketurilor de controale și amenzi?

Amintiți-vă câte amenzi s-au dat supermarketurilor anul trecut si anul acesta, de către comisarii ANPC. Mai mult, au fost și propuneri concrete de închidere a multora dintre ele. În noiembrie anul trecut, vicepreședintele ANPC a fost chemat la o întâlnire la Ministerul Economiei cu ambasadoarea Franței la Bucuresti, pesemne, după ce marile magazine s-au plâns că au probleme cu autoritățile române.

Să fi avut Kovesi și această temă de rezolvat odată cu revenirea în țară?

Eu cred că acesta este efectul controalelor ANPC si mai cred că este încă o dovadă că în România, țară de mâna a doua, se poate proceda așa, la ordin. Kovesi este deja cunoscută pentru dosarele fabricate, dar mai ales pentru că nu a fost închisă pentru asta, ci recompensată cu un post la Parchetul European. Are datorii de onorat, la cât a fost de susținută. Se pare că multinaționalele sunt stăpâne la noi, prin interventiile ambasadorilor sau a sefilor din țarile mamă iar instituțiile din România sunt simbolice și atât.

Nu cred în coincidențe”, a spus Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.