Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Forța Națională: 'Rareș Bogdan ar trebui să plece din PNL'; apelul lansat către tineri

Forta Nationala
Forta Nationala

Președintele Partidului Forța Națională, Naş Sorin-Valeriu, face un apel către tineri și îi îndeamnă să se implice în societatea românească. El le spune să dea un vot de protest împotriva partidelor care își bat joc de viitorul lor.

„Un scuipat în față simt de la Rareș Bogdan, când văd că-i vrea arestați pe necredincioșii COVID, nu pe interlopii păziți de poliție.

Ca și clujean, spun că dacă Rareș Bogdan vrea să dovedească patriotismul care-l arăta, înainte să intre în politică și să se lepede de demagogia în care se scaldă de-un an, de când face politică, ar trebui să plece din PNL și să demonstreze prin fapte cǎ este patriot.

Ca cineva care în 2009, a votat „România bunului simț” a lui Crin Antonescu, împotriva hoției și înfrățirii lui Băsescu cu Bercea Mondialu, mă doare stomacul, că după 11 ani, de când ne dorim să schimbăm politica, PNL face fix la fel ca Băsescu acum 11 ani. Traseismul. Înfrățirea cu interlopii. Băgarea sub preș a adevărului.

Sărman de tine popor român! Au ajuns interlopii să conducă ROMÂNIA, cot la cot cu scursurile politice care chipurile guvernează dar le pupă ghiulul!

Apelul meu: românii să dea vot de protest, împotriva partidelor mari!

Să dea astfel o palmă politici actuale! Palma cu care ne ștergem scuipatul pe care partidele care conduc România ni-l aruncă în față zilnic!

Votaţi FORȚA NAȚIONALĂ, iar dacă nu pe noi, oricare alt partid mic, pentru a da un semnal că poporul votează, dar NU MAI SUSȚINE MIZERIA PARTIDELOR MARI.

Scopul fiecărui partid este să ajungă la guvernare, dar nu oricum. Omul politic pe care-l apreciez cel mai mult, modelul meu de patriotism, identitate naţională, demnitate, curaj şi morală creştină, Seniorul Corneliu Coposu, spunea că, ȋn politică, ”Negociem orice, dar NU NEGOCIEM PRINCIPII!”. Principalul obiectiv al partidului FORȚA NAȚIONALĂ este ca interesele românilor în UE să fie ascultate, să se audă vocea poporului, dar este greu, căci sunt alte interese, mai mari, iar politicienii noștri sunt preșul UE.

Am fost ales de către colegii mei să conduc acest partid pentru credinţa mea ȋn Dumnezeu şi ȋn poporul român. Ȋnsă, aşa cum spunea şi sfântul apostol Iacov, „credinţa fără de fapte este moarte.” Spre deosebire de USR, care a venit cu mesajul că vor o schimbare radicală a modului ȋn care se face politică ȋn România şi au sfârşit prin a adopta cele mai detestate metode de clientelism politic şi nepotism, FORŢA NAŢIONALĂ doreşte să demonstreze prin FAPTE nu prin vorbe că va schimba RADICAL modul de a face politică.

Vrem o schimbare reală ȋn vieţile noastre? Schimbarea adevărată trebuie să ȋnceapă cu fiecare dintre noi!

Mă adresez ȋn primul tinerilor, care au tot viitorul ȋnainte:

- Implicaţi-vă şi hotărâţi-vă singuri soarta!

- Nu-i mai lăsaţi pe alţii să stabilească limitele drumului pe care-l veţi urma ȋn viaţă!

- Ieşiţi la vot şi daţi un vot de protest ȋmpotriva partidelor care se cred ȋndreptăţite să-şi bată joc de viitorul vostru!

- Aveţi dreptul şi FORŢA să vă hotărâti singuri soarta! Voi sunteţi FORŢA NAŢIONALĂ!

- Aveţi dreptul şi obligaţia SĂ FIŢI SUVERANI, adică să fiţi liberi să dispuneţi de soarta voastră!

- Nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara şi poporul!

- Votaţi FORŢA NAŢIONALă sau orice alt partid mic şi daţi o palmă partidelor actuale care, pentru a-şi proteja interesele de grup, fac ȋnţelegeri transparticine, călcând ȋn picioare interesul naţional şi al cetăţenilor.

Toate partidele care au parlamentari ȋn parlamentul european au o atitudine de slugă, de vasali, fără să ȋncerce măcar să mimeze apărarea drepturilor şi intereselor naţiunii române. Ruşine! Căci România este bătaia de joc a UE, când UE promovează drepturile bunicilor gay, în loc să promoveze dreptul României de a fi în Schengen.

Nu mă pretind instanță morală, nu consider că vorbele mele trebuie să cutremure oamenii, fac politică și deci sunt parte, răspunzător. Sunt însă sătul de felul ăsta de politică. Şi vreau pentru copii noştri să construim o ţară suverană, independentă, unită şi puternică.

Cred într-o ROMÂNIE SUVERANĂ în Europa, cred că România are resurse umane, naturale excepționale și își poate decide singură calea cea mai bună de urmat. Cred că la baza societății stă familia, că tradițiile și cultura noastră ne definesc ca popor și trebuie să le promovăm cu mândrie. Și cred că avem un viitor bun ca națiune, dar trebuie să avem curajul să ni-l urmăm. Cred că România are nevoie de un proiect național și de politicieni încrezători, onești și încăpățânați pentru a realiza acest proiect, într-o lume în care interesele celor mari, mereu vor căuta să-i supună pe cei mici. Cetăţenii români așteaptă ca liderii politici să vină cu soluții, variante şi direcții noi şi să și le asume. Românii au nevoie, acum mai mult decât oricând, de lideri care să le ofere SPERANȚĂ.

Dacă cei care au ieșit în 10 august în stradă, ar ieși din nou, să atace înfrățirea poliției cu interlopii și ar da un vot de protest, împotriva partidelor mari, am scutura clasa politică.

Dacă cei care au ieșit în stradă în 10 august, ar ieși din nou, să strige că România este nedreptățită în UE față de statele vestice și transformată în piața de desfacere a produselor europene și în exportator de forță de muncă, ne-am câștiga respectul UE.

Rareș Bogdan! este valabil și pentru tine - cel care te înveleai cu tricolorul - și care acum schimbi vorba și întorci privirea, ca să te faci că nu simți mirosul mizeriei și a promisiunilor batjocorite”, a declarat Naş Sorin-Valeriu, președintele Forța Națională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.