Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica: Cu certitudine, viitorul guvern se va forma în jurul PNL

Stefan Stoica

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a declarat, duminică seara, după rezultatele exit-poll-uri, că viitorul guvern se va forma cu certitudine în jurul PNL, iar în următoarea perioadă Craiova şi judeţul Dolj se vor dezvolta, anunță AGERPRES.

"După cum aţi văzut exit-poll-ul comandat de PSD, PSD şi PNL sunt aproximativ la egalitate, dar mai sunt şi voturile din diaspora, după cum bine ştiţi. Noi avem certitudinea că am câştigat alegerile parlamentare. Uitându-ne tot pe aceste exit-poll-uri, vedem mai multe partide care sunt undeva la peste 5%. PNL, USR, UDMR, care face parte din familia populară europeană, au majoritatea în acest moment. Mulţumim tuturor cetăţenilor care au ieşit la vot. După cum ştiţi, la Craiova şi la Dolj suntem fruntaşi. Ca de fiecare dată, PNL a avut reprezentanţi în fiecare secţie, au întâmpinat multe probleme şi le dorim mult succes în procesul de numărare. Trebuie să fie foarte atenţi, că am mai văzut estimări cu oameni care s-au culcat seara preşedinţi şi dimineaţa au rămas pe dinafară. Avem certitudinea că PNL va câştiga şi va forma noul guvern", a declarat Stoica, care a candidat pentru un mandat de deputat.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

Partidul Social Democrat a obţinut, la Senat, 30,3% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel naţional, iar la Camera Deputaţilor - 30,2%, iar Partidul Naţional Liberal a obţinut, la Senat, 29,4% şi la Camera Deputaţilor - 29,3%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 21,00.

Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 16,6% din voturi la Senat şi 16,1% la Camera Deputaţilor, conform exit-poll-ului.

UDMR a obţinut 5,7% la Senat şi 5,6% la Camera Deputaţilor, Partidul Mişcarea Populară - 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor, iar Pro România are 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut, conform exit-poll-ului, 5,4% la Senat şi 5,3% la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.