Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: Obiectivul în 2024 este să câştigăm Consiliul Judeţean şi majoritatea primăriilor!

george lazăr pnl neamt 1

Obiectivul PNL Neamţ în 2024 este câştigarea alegerile locale, atât Consiliul Judeţean cât şi majoritatea primăriilor, a declarat, miercuri, preşedintele filialei liberale, secretarul de stat George Lazăr.

Acesta a explicat că organizaţia PNL Neamţ se întăreşte de la o lună la alta, în acest sens fiind prezentaţi şi primarii de Gârcina şi Tazlău care au venit alături de echipa liberală.

„Domnii primari Gonţaru, de la Gârcina, şi Nechita, de la Tazlău, se regăsesc în structura PNL Neamţ. Vom construi împreună şi vom construi împreună un drum al dezvoltării în judeţul Neamţ. Venirea în PNL a colegilor primari arată că PNL este principalul partid de dreapta din judeţul Neamţ şi România iar valorile liberale sunt valori la care au aderat cei doi colegi. Urmează şi alţi colegi primari care vor veni în PNL Neamţ”, a precizat preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, potrivit newsallert.ro.

Liderul PNL Neamţ a subliniat că cei doi vor fi coordonatori special ai organizaţiilor de la Gârcina şi Tazlău şi nu s-au înscris în PNL, pentru că altfel şi-ar pierde mandatele, fiind aleşi din partea PMP, respectiv USR.

„Comunităţile pe care le păstorim au nevoie de dezvoltare. Din păcate, ceea ce am reuşit să fac până acum a fost pe cont propriu. Sper cu ajutorul PNL şi a domnului preşedinte George Lazăr să avem un sprijin pentru realizarea proiectelor de infrastructura de apă, gaz, drumuri şi creşă”, a declarat primarul comunei Gârcina, Mihai Gonţaru.

„Am o colaborare bună de mai mult timp cu PNL şi cu preşedintele George Lazăr. Solidific această colaborare şi să mergem în direcţia cerută de cetăţeni. Sper să putem oferi ce vor oamenii, să arătăm că se poate bine şi corect”, a subliniat primarul comunei Tazlău, Ioan Nechita.

iderul PNL Neamţ a precizat că, de la începutul anului, peste 300 persoane s-au înscris în organizaţie

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a mai precizat că ultimele două guvernări judeţene, ale PSD, din perioada 2016 – 2020 şi 2020 – 2024, au fost guvernări „cu mari lacune, cu handicap politic, managerial şi administrativ”.

„Când conducem un judeţ sau localităţi, nu vorbim doar de a face activitate, management, doar de dragul funcţiei unuia, ci a de face bine, de a dezvolta comunităţi. Din păcate, în ultimii 8 ani nu s-a văzut aşa ceva. Nu mai vorbesc de proiectul POIM al Apaserv, de 311 milioane euro, care a fost ratat. Este o pierdere imensă pentru judeţul Neamţ pentru dezvoltarea reţelelor de apă şi apă uzată dar şi economic, pentru investiţiile din judeţ. Administraţia din ultimii ani a fost orientată spre o singură persoană care azi nu mai este în judeţ, şi este foarte bine că nu mai este la conducerea judeţului Neamţ, dar din păcate ce moştenire a lăsat în urmă este „Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie”, a mai spus George Lazăr.

Liderul PNL Neamţ a precizat că, de la începutul anului, peste 300 persoane s-au înscris în organizaţie.

Totodată, George Lazăr a lăsat să se înţeleagă că şi alţi aleşi locali din Neamţ se vor înscrie în PNL în următoarea perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.