Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Sector 1, dezamăgit de primarul Nicuşor Dan: 'Într-un termen de doi ani de zile, m-aş fi aşteptat să facă mai mult'

Jurnalul National
Nicusor Dan

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, care ocupă şi funcţia de ministru al Digitalizării, a subliniat că nu este mulţumit, ca cetăţean, de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, deoarece acesta nu a rezolvat în doi ani de mandat problemele grave cu care Capitala se confruntă, cum ar fi termoficarea, curăţenia sau aspectul parcurilor, anunță News.ro.

Sebastian Burduja a precizat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, că şi el şi bucureştenii sunt dezamăgiţi de activitatea lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

”Ca cetăţean nu sunt mulţumit. Îi reproşez că într-un termen de doi ani de zile, m-aş fi aşteptat să facă mai mult. Bucureştiul are probleme grave, mă uit la sistemul de termoficare, mă uit la trafic, mă uit la curăţenie, mă uit la situaţia parcurilor. Nu contează dacă sunt mulţumit ca politician, ci ca cetăţean. Vorbesc cu multă lume din Bucureti şi se vede în toate sondajele, bucureştenii sunt foarte dezamăgiţi de ce se întâmplă aici, nu ai cum să nu reacţionezi la asta”, a declarat Burduja.

Întrebat dacă îl mai susţine pentru încă un mandat, Burduja a explicat că nu este decizia sa, ci a partidului.

”Iarăşi, nu e o decizie pe care să o iau eu acuma. Nu ţine strict de bucătăria Sectorului 1, ţine de o logică la nivelul Capitalei. Din punctul meu de vedere, dacă nu ai făcut în primii 2 ani ce trebuia să faci şi dacă nu ai lansat poiecte de anvergură, nu mai poţi să demonstrezi pentru restul mandatului”, a subliniat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.