Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu: Începutul școlii îl ia prin surprindere pe primarul Daniel Florea

pnl.ro
pnl sigla

De fapt nu a avut timp de nici o investiție în Sectorul 5. Asta deși au trecut mai bine de doi ani din mandatul său. Toată vara a petrecut primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, precum greierele, și acum 1.500 de copii nu au unde să învețe, transmite președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu.

 

Concret, cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar, aproape 1.500 de elevi din Capitală vor merge la cursuri în alte școli decât cele la care sunt înscriși. Motivul? Lucrările de reconstrucție la două școli importante din sector sunt departe de a fi finalizate.

 

Mai 2017. Tavanul de rigips al școlii 141 din Capitală cedează şi se prăbușește. De atunci, edilul promite că va reface școala. A trecut un an și trei luni și școala nu este gata. Nici măcar nu au început lucrările de reconstrucție. În cazul școlii 124, corpurile de clădire care au fost mistuite de flăcări în luna mai a acestui an nu au fost refăcute, în trei luni abia turnându-se o fundație.

 

Îl somăm public pe edilul zero al Capitalei să se ocupe serios de reabilitarea școlilor, pentru ca elevii să aibă unde să învețe și să le pună în siguranță. Și nu vorbim aici doar de cele două școli. În ultimii doi ani nu s-au făcut investiții majore la niciuna din școlile din Sectorul 5, mai mult, nicio unitate școlară nu are aviz de siguranță la incendiu.

 

Locuitorii sectorului 5 sunt privați de investiții, având în vedere că acesta este singurul edil care nu este interesat de programul de reabilitare a clădirilor ce deservesc unitățile de învățământ, demarat de Primăria Capitalei. În ciuda promisiunilor făcute în ședința Consiliului Local Sector 5 care a avut loc pe data de 25 mai 2017 de a evalua fiecare școala și că va iniția un program de reabilitare a unităților de învățământ, Primarul Florea a găsit bani și timp pentru orice altceva, mai puțin condițiile în care învață copiii noștri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.