Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Timiş și al CJ, Alin Nica, nu se înțelege cu administrația USR-Fritz: Vedem o stagnare, o bălteală pe care o sancţionăm

Redesteptarea
Alin Nica

Liderul PNL Timiş, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, susţine, joi, că Administraţia Fritz se află într-o stagnare şi că nici măcar nu continuă proiectele începute de administraţia liberală, în mandatul trecut. Nica a adăugat că Administraţia Fritz va fi sancţionată, având în vedere că timişorenii sunt nevoiţi să stea în frig, din cauza problemelor de la Colterm, dar şi în mizerie, anunță news.ro.

Nica a catalogat drept "golănie" alianţa de conjunctură între USR şi consilierul local Răul Ambrus, exclus din PNL şi care votează toate proiectele propuse de primar şi consilierii USR.

"Ce a făcut domnul primar Fritz prin alianţa de conjunctură cu un fost membru liberal, Ambrus, mi se pare o golănie, că să fiu mai colorat în exprimare, în total dezinteres cu interesele timişorenilor care vor rezolvarea problemelor curente. Oraşul este murdar cum nu a fost de multă vreme. Administraţia Fritz ţine oamenii în frig cu probelemele pe care ei le-au generat şi pe care nu le mai rezolva. Vedem problemele de infrastructură şi proiectele începute de administraţia liberală că nu sunt duse la bun sfârşit, vedem o stagnare, o bălteală, în Timişoara pe care o sancţionăm şi o vom salnctiona în continuare până când vom reuşi să scăpăm de această plagă care este administraţia USR pentru municipiul nostru reşedinţa de judeţ", a declarat Alin Nica.

Liderul liberal a explicat că PNL şi USR nu se înţeleg în Consiliul Local Timişoara, dar că acest lucru nu este valabil şi la Consiliul Judeţean Timiş.

"Clar nu ne înţelegem, la Timişoara nu ne înţelegem deloc, sub nicio formă, pentru că nu putem să girăm derapajele şi lipsa de acţiune din partea celor care constituie administraţia Timişoarei. Iar când se vor ridică măcar la 10 la sută din realizările administraţiei liberale precedente, atunci pot să iasă şi să ia cuvântul şi să mai şi atace aşa cum am văzut că încearcă. În schimb, la Consiliul Judeţean cu colegii şi partenerii noştri de la USR ne înţelegem foarte bine pentru că sunt şi oameni de o altă factură, de o altă calitate faţă de ce avem la primărie şi pentru că noi avem o altă formaţie, formaţia dialogului şi colaborării, lucru pe care nu l-am întâlnit în CL, la Timişoara. Cred că acesta este modul de lucru în interesul cetăţeanului", a declarat Alin Nica.

Întrebat cum poate fi USR sancţionat, Alin Nica a declarat că fie prin referendum, fie la următoarele alegeri locale.

"Legal, prin referendum se poate întâmplă acest lucru, dacă există dorinţa din partea cetăţenilor, sau la următoarele alegeri pentru care noi, PNL ne pregătim de pe acum şi va asigur că vom veni cu cei mai buni candidaţi atât pentru primărie cât şi consiliul local", a declarat Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.