Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, este în România, dar nu se vede cu Klaus Iohannis: A fost în vizită la Brigada Multinaţională Sud-Est din Craiova

flickr.com
Andrzej Duda

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a efectuat, miercuri, o vizită la sediul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est din Craiova, unde s-a întâlnit cu militarii celei de-a treia rotaţii a contingentului polonez, potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova şi ai Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Preşedintele Poloniei a fost însoţit de ministrul Apărării Naţionale din Polonia, Mariusz Blaszczak şi ambasadorul Poloniei în România, Marcin Wilczek, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta atacă Guvernul! Ce a avut de spus fostul prim-ministru despre actuala guvernare

El i-a decorat pe militarii polonezi, le-a mulţumit pentru efortul în cadrul Alianţei şi devotamentul pentru statul polonez şi le-a transmis felicitări cu prilejul Crăciunului şi Anului Nou.

"Mă bucur foarte mult că în acest an, când celebrăm Centenarul recuperării independenţei de către Polonia, înainte de Crăciun, înainte de Noul An, am putut veni aici pentru a vizita militarii noştri în cadrul serviciului aliat. În 2016 am găzduit summitul NATO la Varşovia, am vorbit despre această prezenţă a aliaţilor NATO, dar am vorbit şi despre solidaritate cu prietenii noştri. Această alianţă înseamnă, de asemenea, securitate. Aici, în România, dumneavoastră, militarii polonezi, asiguraţi o prezenţă poloneză, ceea ce înseamnă securitate. Sunt aici ca să vă mulţumesc în Ajunul Crăciunului, să împărtăşim împreună bucuria şi să aduc un gând al Poloniei. Sunt aici şi pentru a vă ura Crăciun fericit! Şi doresc să transmiteţi cele mai înalte consideraţii din partea mea celor dragi", le-a spus preşedintele Poloniei militarilor din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Citește și: Ordonanța anunțată de Eugen Teodorovici face prăpăd! Alertă pentru bănci!

Militarilor polonezi le-au fost conferite decoraţii de către preşedintele Andrzej Duda, pentru îndeplinirea exemplară a sarcinilor profesionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.