Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PPMT Csomortanyi Istvan, fotografiat făcând salutul nazist: Postarea pozelor pe Facebook i-ar putea pune capăt carierei politice

Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) este implicat într-un scandal uriaş după ce o fotografie postată duminică pe pagina de Facebook a filialei Cluj îl înfăţişează pe președintele partidului, Csomortanyi Istvan, făcând salutul nazist alături de câțiva tineri, arată publicația Transindex, potrivit b1.ro.

Formaţiunea nu a negat autenticitatea acestei imagini, ci doar a arătat că imaginea a fost postată de persoane neautorizate care au spart contul de Facebook.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’ .

Imaginea avea de altfel să fie ştearsă după câteva ore de la postare.

Deşi nu a răzbit niciodată pe scena politică, minoritatea maghiară votând în proporţie covârşitoare de 30 de ani pentru UDMR, PPMT este unul dintre cele trei partide maghiare din România.

Formaţiunea este asociată cu Laszlo Tokes și militează pentru autonomia maghiarilor din România, fiind extrem de agresiv în acțiunile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.