Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan: Partidul va obţine cu unul-două procente mai mult decât PNL

Facebook
Radu Moldovan

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional, a declarat duminică seara, în cadrul unei conferinţe de presă, că social-democraţii vor avea, la finalul numărătorii voturilor, cu unul-două procente peste PNL şi că speră ca organizaţia pe care o conduce să aibă un rezultat peste media naţională a partidului, anunță AGERPRES.

"Cred că diferenţa va creşte în favoarea PSD, cred că cu unul, două procente va fi o diferenţă mai mare la finalul numărătorii votului. Am sperat tot timpul. (...) Sper ca, la finalul numărării voturilor în judeţul Bistriţa-Năsăud, să fim măcar cu 0,1% peste media naţională. Sunt convins că vom avea un rezultat bun în comparaţie cu alte organizaţii din Transilvania, dar îmi doresc să avem ceva peste media naţională", a spus Moldovan.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

Liderul social-democrat a adăugat că aşteaptă de la preşedintele României "să respecte voinţa cetăţenilor şi să dea dreptul PSD să propună prim-ministrul".

"În mod normal, în toate democraţiile din lume, preşedintele, regele, regina înmânează mandatul pentru prim-ministru partidului care câştigă alegerile. Vom vedea care va fi finalul numărătorii voturilor, cum va arăta clasamentul şi aştept de la domnul preşedinte Iohannis ca măcar în ceasul al 29-lea să respecte voinţa cetăţenilor, să dea dreptul Partidului Social Democrat să propună prim-ministrul, iar acel prim-ministru, aşa cum prevăd şi cutumele, şi procedurile constituţionale, are la dispoziţie 10 zile să îşi caute o majoritate parlamentară", a mai declarat Moldovan.

Radu Moldovan le-a mulţumit cetăţenilor care au votat la alegerile parlamentare şi a spus că, după sărbători, va face şi o analiză pe organizaţii locale a rezultatelor obţinute la ultimele scrutinuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.