Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Braşov: Liberalii au venit cu mesaj de depesedizare în instituţiile publice pentru că sunt incompetenţi

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a declarat, vineri, că "PNL îngroapă România", făcând referire atât la faptul că ministrul Finanţelor Publice, Florin Câţu, "a adus România într-un dezechilibru", cât şi la numirea noului director al regionalei Poştei Române Braşov, pe care "nu îl califică şi nu îl recomandă nicio facultate" pentru această funcţie, potrivit Agerpres.

"Ne uităm la partea guvernamentală şi putem spune că PNL îngroapă România. Ministrul Câţu a adus România într-un dezechilibru. Euro, azi, la casele de schimb, este 5 lei. Creşte datoria curentă, investitorii sunt îngrijoraţi. Vor să vândă CEC şi Hidroelectrica şi există informaţii că banii se vor duce către companiile străine. Dar vom vedea ce se întâmplă", a afirmat senatorul PSD, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Hans Klemm a ajutat la servirea mesei speciale organizate de Ziua Recunoştinţei

Conform lui Dunca, deşi premierul Ludovic Orban a declarat că a oprit toate angajările, a fost numit un nou director la Poşta Braşov, pe care "nu îl recomandă nicio facultate sau curs" pentru funcţie. 

"Au venit cu mesaj de depesedizare în instituţiile publice, pentru că sunt incompetenţi. Observăm, la Braşov, schimbarea directorului regional al Poştei, cu o persoană ...., iar dacă ne uităm pe CV, nu îl califică şi nu îl recomandă nicio facultate sau curs făcut să fie director regional la Poştei Române. Şi am mai văzut o declaraţie. Că este o surpriză pentru el şi că a decis conducerea PNL (...) Nu cumva e un trafic de influenţă? (...) Domnul premier Orban a declarat că a oprit toate angajările. Iar, din ce ştim noi, el (noul director al Poştei Braşov-n.r.) a fost angajat documentarist la Bucureşti şi apoi pus director. Dacă asta înseamnă profesionalism, ajungem la concluzia că PNL îngroapă România", a afirmat preşedintele PSD Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.