Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda: Aşteptăm să mergem la Cotroceni cu propunerea de premier

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat duminică seara, după exit-poll, că PSD aşteaptă să înceapă negocierile cu alte partide pentru a forma majoritatea în Parlament şi să meargă la Cotroceni cu propunerea de premier, anunță AGERPRES.

"Le mulţumesc tuturor colegilor mei şi vom fi concentraţi până mâine dimineaţă sau cât este nevoie să numărăm fiecare vot. Românii astăzi i-au taxat pe cei care au guvernat pentru toate gafele pe care le-au făcut şi ne aşteptăm ca în Dolj şi în Craiova să fie taxaţi şi mai rău pentru ambiţia pe care şi-au pus-o cu craiovenii, cu copiii craiovenilor, cu închiderea pieţelor, cu închiderea târgului (n.red.: târgul de Crăciun) şi cu toate abuzurile pe care le-au făcut. După ce se numără voturile, aşteptăm ca PSD să înceapă negocieri şi cu alte partide, să mergem la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru şi să încercăm, şi să şi reuşim, să avem un guvern făcut de PSD, în jurul PSD", a spus Manda într-o conferinţă de presă.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

Acesta a mai afirmat că PSD se aşteaptă ca la Dolj să aibă un rezultat şi mai bun decât cel de la nivel naţional.

"Ne aşteptăm pe judeţul Dolj la un rezultat mult mai bun, însă toată lumea ştie că nu rezultatul de exit-poll este rezultatul oficial. Dacă rezultatul la nivel naţional este 30 virgulă ceva la sută raportat la 29 virgulă ceva la sută, ştim exact cine este pe locul întâi. Avem experienţa exit-poll-ului anterior, unde la Craiova a dat 35% la 29% şi în final a fost 35% la 24% şi ne aşteptăm ca şi de data asta distanţa dintre PSD şi PNL să fie mai mare. Dar lucrul acesta îl vom vedea abia când vom număra voturile", a susţinut Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.