Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor: 'Am votat pentru demnitatea pe care o merită fiecare român care muncește cinstit'

mesagerulhunedorean.ro
laurentiu nistor

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a votat la urna mobilă, deoarece se află în izolare la domiciliu după ce s-a infectat cu noul coronavirus, el menţionând că votul de duminică este decisiv pentru viitorul României, potrivit AGERPRES.

"Votul de astăzi este decisiv pentru viitorul României. Mi-am exprimat votul în condiţii speciale dată fiind situaţia în care mă aflu, cu urna mobilă. Am votat pentru viitorul copiilor şi nepoţilor noştri, pentru demnitatea pe care o merită fiecare român care munceşte cinstit şi fiecare senior care şi-a făcut datoria faţă de această ţară", a notat Nistor pe pagina sa de socializare.

Citește și: Probleme la PNL-USR-PLUS? Mesaj de ultim moment din partea lui Ludovic Orban și Dacian Cioloș: 'Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016!'

El a menţionat că românii trebuie să trăiască în siguranţă şi să fie reprezentaţi cu cinste în viitoarea legislatură.

"Românii trebuie să trăiască în siguranţă, trebuie să fie ocrotiţi, dar şi încurajaţi, apăraţi şi reprezentaţi cu cinste. Sunt sigur că hunedorenii vor demonstra aceeaşi încredere în oamenii care lucrează cu adevărat pentru români şi pentru România", a transmis liderul PSD Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.