Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea: 'Congresul nu trebuie amânat foarte mult'

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat sâmbătă că nu trebuie amânată foarte mult data de desfăşurare a Congresului Partidului Social Democrat, scrie Agerpres.

"Congresul nu trebuie amânat foarte mult. Săptămâna viitoare ne axăm pe întreprinderea extrem de importantă a PSD - trecerea moţiunii de cenzură prin Parlament. (...) Acest Guvern al PNL creează austeritate în România. (...) Agenda politică a PSD contează mai puţin decât agenda cetăţeanului. Sigur că vom avea congres, dar vom discuta după moţiunea de cenzură data la care se va organiza şi probabil că îl vom avea la finalul lunii februarie sau începutul lunii martie. Nu e neapărat o preocupare a noastră acum cine conduce PSD, pentru că oricum am stabilit că lărgim structurile de conducere şi vrem o conducere colegială, în cadrul PSD, mai puţin un singur şef care să ia deciziile în locul nostru", a precizat Zetea, membru în conducerea colectivă interimară - Regiunea Nord-Vest, după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii municipiilor de reşedinţă social-democraţi.

Citește și: Cântărețul care a ajuns secretar de stat a fost prins de polițiști: Are DOSAR PENAL, după ce a condus o mașină neînmatriculată

El a adăugat că "trecerea moţiunii de cenzură nu înseamnă automat alegeri anticipate". 

"Dacă se ajunge acolo (la anticipate - n.r.) nu avem absolut nicio problemă. Putem să ne şi dorim acest lucru, dar nu ţine de PSD, ţine de întreg Parlamentul şi de preşedintele României. (...) Dar asta nu înseamnă că nu suntem hotărâţi să facem primul pas - trecerea moţiunii de cenzură", a spus Gabriel Zetea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a menţionat că PSD pregăteşte congresul pentru a reieşi "dorinţa tuturor de modernizare a partidului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.