Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Bruynseels, mesaj de mobilizare pentru România: 'Nu suntem în vacanță'

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Bruynseels încearcă să mobilizeze România. "Nu suntel în vacanță" avertizează ea, ne așteaptă o notă de plată la care cu toții trebuie să contribuim. Ramona Bruynseels le sugerează românilor să-și evalueze corespunzător competențele și să încerce să-și adapteze activitățile regimului de izolare. Fiecare aptitudine merită și poate fi exploatată, este dă părere președintele ReStart.

"NU SUNTEM ÎN VACANȚĂ! AVEM TREABĂ!

Mulțumesc tuturor celor care nu lasă economia să moară. Tuturor celor care merg la muncă, celor din linia întâi și celor care muncesc de acasă. Tuturor companiilor care își continuă activitatea respectând regulile de distanțare socială și tuturor acelora care încearcă să găsească moduri noi de a fi utili, de a face ceva indiferent de ceea ce au făcut înainte.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

Viața e mai presus de orice, însă peste un timp vom avea nevoie de bani pentru mâncare, utilități, medicamente. Sau pentru o vacanță.

Acum e timpul să ne demonstrăm creativitatea! Cât din activitatea firmei putem muta în online? Ce altceva putem face în perioada asta? Cum putem produce și vinde ceva, orice, pentru a nu lăsa economia să moară și pentru a face banii necesari traiului?

Știi să coși? Fă măști și vinde-le legal și la prețul corect! Spitalele au nevoie de cearșafuri, de fețe de pernă și de plapume – învață cum trebuie să fie și coase-le! Ești bun la marketing și grafică? Ajută-i pe alții să își vândă produsele! Sunt atâția întreprinzători mici care nu știu să facă asta!

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

Știi să faci website-uri? Câți producători români nu au site!!!Ai un hobby din a crea lucrușoare mici după care înnebunesc străinii când le văd? Acum e momentul să le faci și să le vinzi!!! Pictezi? Știi să gătești bine? Fă clipuri și încarcă-le pe You Tube! Dă meditații online!!! Ești un bun actor, reciți sau cânți bine? E nevoie de filmulețe care să ne distreze și să ne ocupe timpul mai creativ!!! Ești fotograf? Realizează albume virtuale și arată-ne și nouă imagini inedite! Înregistrează-te citind povești frumoase pentru copii, ajută afacerile care fac muncă online cu completare de date, formulare! Ai o bucată de pământ? Crește legume, zmeura, căpșuni și apoi vinde-le sau prepară-le! Știi să tunzi iarbă? Mulți nu știu! Ai un restaurant? Livrează la domiciliu!

Învață-i pe alții să își conducă afacerea pe timp de criză, oferă-le consultanță online. Intră în legătură cu oameni de afaceri din lumea largă care au reușit în domeniul în care visezi tu să fii și fă-ți planul de afaceri. Acum ai timp și au și ei!", se arată în comunicatul Ramonei Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.